top of page
All_on_four.jpg

All-on-6 / All-on-4

Pokažite svijetu savršen osmijeh zahvaljujući All-on-4 – metodi ugradnje četiriju implantata u svaku čeljust, koji nose digitalno dizajniran zubni niz.

Jesam li pogodan kandidat za zubne implantate?

Bilo da je riječ o potpunoj bezubosti ili nedostatku samo jednoga zuba, implantologija je najbolje rješenje. Jedino uz implantate osjećat ćete se kao da imate svoje prirodne zube!​

Ako ste ikad nosili protezu, sigurno ste dobro upoznati s neugodnošću koju proteze izazivaju u ustima – mogu nažuljati zubno meso, zahtijevaju pažnju u dezinfekciji, a pacijenti ne mogu osjetiti hranu punim nepcem. Stalnu nesigurnost i nedovoljnu estetsku privlačnost proteza ne treba ni spominjati.

Na sreću, danas pacijenti s potpuno bezubom čeljusti mogu slobodno pokazivati svoj osmijeh, i to zahvaljujući metodi All-on-4.

​Inovativna metoda All-on-4 omogućuje potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. All-on-4 je sustav brzog rješenja pri kojemu se u gornju ili u donju bezubu čeljust ugrađuju četiri implantata koji nose digitalno dizajniran zubni niz. Ugradnja je softverski navođena i izvodi se prema najsuvremenijem terapijskom konceptu, a ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu. Ugradnja dvaju implantata koji se postavljaju ravno i dvaju pod kutom od 45 stupnjeva otklanja potrebu za dugotrajnim postupcima augmentacije kostiju i podizanja sinusa.

 

Koliko iskustva u implatologiji imaju liječnici Ortoimplant Dental Spa?

Dr. Trampuš sa svojim timom stručnjaka dentalne medicine posjeduje najnaprednije stupnjeve stručne naobrazbe i međunarodne certifikate, uz više desetljeća iskustva u implantologiji.

Zašto se u Ortoimplantu koriste zubni implantati Noris Medical?

Noris Medical vodeći je proizvođač dentalnih implantata visoke kvalitete, pouzdan i siguran, pogotovo za osiguravanje „neposredne funkcije” (implantati i zubi u jednom danu).

Tko je idealan kandidat za operaciju All-on-4?

Riječju – svi. Prisutnost atrofije čeljusne kosti nije prepreka za izvođenje zahvata jer je minimalna količina kosti dostatna za koncept All-on-4. Ako osoba nije imala tumor ili sustavne bolesti uz terapiju lijekovima (bisfosfonati), uvijek postoji mogućnost izvedbe zahvata All-on-4.

Koliko traje oporavak nakon zahvata All-on-4?

Razdoblje oporavka varira, ali kod All-on-4 teče na sljedeći način: lijekovi protiv bolova potrebni su dva do tri dana; oteklina varira, ali se vraća u normalu u roku od tri do pet dana; pacijenti se mogu vratiti na posao dva do tri dana nakon operacije, a uobičajena tjelesna aktivnost može se nastaviti otprilike u isto vrijeme.

Mogu li zahvati na obje čeljusti biti u istom danu?

Zahvaljujući dentalnom tretmanu all-in-one i svim tehnološkim prednostima, operacija obiju čeljusti jednostavno se možete učiniti u jednom danu, s izvrsnim rezultatima. Ortoimplantov tim bit će s vama tijekom cijelog postupka te će osigurati da se osjećate udobno i ugodno, baš kao kod svoje kuće.

Koliko je zahvat All-on-4 bolan?

Zbog specifičnog pristupa Dental SPA bol i neugoda potpuno su otklonjene. Postoperativna bol, tvrde pacijenti, neznatna je u odnosu na zubobolju, na primjer. Dovoljno je popiti tabletu koja vam najbolje pomaže za rješavanje glavobolje. Kirurško postavljanje implantata manje je agresivno od vađenja zuba. Postavljanje implantata obavlja se uz uporabu lokalne anestezije pa nema osjećaja boli, a za one uplašenije rješenje je sedacija.

Što razlikuje All-on-4 od mobilne proteze?

Mobilna proteza je protetsko pomagalo koje kontrolira pacijent te je vadi radi čišćenja i održavanja. Proteza se izrađuje od akrilatnih smola s konfekcijski izrađenim zubima, a spojena je pričvršćivačima (drukerima) na kojima su krunice. Pristupačna je i dokazana opcija All-on-4, koja omogućuje nove zube na četiri implantata, uz izgled i funkciju vaših prirodnih zubi.

Koliko će biti jaki moji novi zubi? Hoću li moći lakše jesti?

Moći ćete jesti bez bojazni da će vam zub ispasti ili da ćete ga izgubiti. Snaga zagriza s implantatima znatno je veća nego kod proteze. Novi most nosi implantate koji se čiste kao prirodni zubi, četkanjem i čišćenjem zubnim koncem – u ustima.

Rečeno mi je da imam veliki gubitak koštane mase i da neću moći nositi umjetne zube mjesecima. Koje je rješenje?

Zbog dizajna i prirode implantata ugrađenih metodom All-on-4 samo ćete u ekstremnim slučajevima morati nadograditi kost (augmentacija). Ako je došlo do znatnijega gubitka kosti gornje čeljusti, tu je Zygoma All-on-4, metoda koju preporučujemo kao zahvat za teže slučajeve.

Što mogu jesti nakon operacije?

Modificirana prehrana potrebna je u razdoblju od dva do šest mjeseci, dok ne dobijete fiksne radove. U međuvremenu možete pojesti sve što možete izrezati vilicom jer su privremene krunice izrađene tako da traju nekoliko mjeseci.

Jamstvo All-On-4 metode

DOŽIVOTNI POTPUNI MONITORING* - ORTOIMPLANT DENTAL SPA

PROFESIONALNO ODRŽAVANJE SVIH STRUKTURA IMPLANTOPROTETSKOG RADA

 

Jedinstven oblik jamstva na europskom tržištu!

Nikad više nećeš imati dodatne troškove za svoje zube ako se o njima brinemo zajedno – to je doživotni potpuni monitoring.

 

Ortoimplant Dental SPA nudi jedinstvenu skrb za sve svoje All-On-4/All On-6/Zygoma/Pterigoidi pacijente. 

 

Kako bi pacijent ostvario mogućnost da u suradnji s nama sretno i bezbrižno doživotno rabi svoje nove treće zube, vrlo je bitno pridržavanje datuma redovitih kontrolnih pregleda*, uklanjanje zubnih naslaga i redovito održavanje oralne higijene.

 

* Za dugovječnost implantoprotetskog rada potrebno je doći jednom u 12 mjeseci na redovitu kontrolu u Ortoimplant Dental SPA.

Prednosti metode All-On-4/All-On-6

  1. All-on-4 je metoda koja se primjenjuje u pacijenata čiji su zahtjevi svakodnevnog života vrlo visoki.

  2. Postupak ugradnje All-on-4 traje samo nekoliko sati – možda zvuči kao nemoguće, ali taj svjetski tehnološki hit omogućuje pacijentima da nakon samo dva sata kažu zbogom svojim protezama.

  3. Odmah nakon zahvata pacijent dobiva privremeno protetsko rješenje, a finalno dizajnirani zubi po vašoj mjeri stižu u razdoblju do dva mjeseca.

  4. Novi zubi u roku od 24 sata mogući su i uz vađenje zuba: bitno je da nema štete za organizam, a sustav je za pacijenta maksimalno siguran.

  5. Uz jednokratan kirurški zahvat imat ćete zube poput vlastitih i nesmetano uživati u hrani – odmah nakon zahvata.

  6. Održavanje oralne higijene jednako je održavanju higijene prirodnih zuba.

  7. Protokol se može provesti i u pacijenata koji imaju dijabetes, osteoporozu ili neku drugu bolest koja može biti kontraindicirana nadomještanju kosti.

Kontaktirajte nas

PORUKA JE POSLANA

bottom of page