top of page
bodyforming-institue.jpg

Bodyforming institut

Centar oblikovanja tijela vratit će vas brzinom svjetlosti u najbolju životnu formu.

Ne možemo govoriti o apsolutnom zdravlju ako to zdravlje ne podrazumijeva i zdravo i skladno tijelo. Višak kilograma i opasna visceralna masnoća u području trbuha pokazuju da je naše tijelo izašlo iz homeostaze, prirodne ravnoteže. To se događa zbog našeg stila života – loših životnih navika, stresa, brze hrane, neredovitih obroka, gaziranih napitaka, alkoholnih pića te nedostatka kretanja.

Kao dio jedinstvenog koncepta Dental SPA , prema ideji dr. Trampuša i Bodyforming Instituta nastao je centar zdravlja i ljepote u kojemu poslovica U zdravom tijelu – zdrav duh dolazi do svojega punog značenja. Metoda koju je osmislio dr. Trampuš temelji se na najnovijim znanstvenim spoznajama o nutricionizmu, oblikovanju tijela i vraćanju hormona u njihovu prirodnu ravnotežu.

Vraćamo hormone u ravnotežu

Hormoni utječu na sve fiziološke procese u organizmu – na metabolizam svih tvari koje unosimo u organizam, raspoloženje, imunost i plodnost te reguliraju spavanje i kognitivne procese... Ne postoji proces u organizmu u koji hormoni nisu uključeni. A kad je o mršavljenju i oblikovanju tijela riječ – i tu hormoni imaju vrlo važnu ulogu. Poznato je da mogu utjecati na nakupljanje, ali i na gubitak masnog tkiva. Na primjer, tijekom procesa mršavljenja iznimno je važno uravnotežiti inzulin i kortizol (hormon stresa) te pospješiti hormon rasta koji djeluje na izgradnju mišićne mase, topljenje masnoća i općenito pomlađuje organizam.

Naše znanje – vaša posvećenost i uspjeh je zajamčen!

Ako i vi želite oblikovati svoje tijelo prema metodi Bodyforming Instituta, prijavite se za besplatno savjetovanje i prepustite s povjerenjem u ruke stručnjaka koji će vam dati najbolje individualizirane savjete i pod čijim ćete nadzorom provoditi proces oblikovanja tijela i povratka u fit formu.

bottom of page