top of page
dental-spa-experience.jpg

Dental SPA iskustvo

Možete li zamisliti da svaki posjet stomatologu istodobno bude relaksirajuće spa-iskustvo?

 

Više ne morate zamišljati – jednostavno posjetite kliniku Ortoimplant Dental SPA.

Posjet stomatologu napokon postaje savršeno ugodno i bezbolno iskustvo. U opuštenoj atmosferi, na jednome mjestu, dobit ćete najkvalitetniju stomatološku uslugu u Hrvatskoj, ali i Dental SPA tretmane koji obuhvaćaju terapijske limfne drenaže, masaže, aromaterapiju, terapiju kisikom i biomagnetnom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili njegovati nakon njega – sve za prekrasan osmijeh koji stiže u rekordnom roku.

Stomatologija i SPA – u jednom

Svaki kirurški stomatološki tretman ili ugradnja zubnih implantata u stomatološkoj klinici dr. Trampuša započinje limfnom drenažom koja pacijentima omogućuje da se nakon kompliciranijih zahvata brže vrate u normalu.

Limfna drenaža smiruje simptome natečenog tkiva, boli, tjeskobe i stresa, ublažuje crvenilo lica i poboljšava cirkulaciju. Budući da su pokreti tijekom drenaže spori i lagani, u toj tehnici uživaju svi. Zatim slijedi premedikacija antibioticima i lijekovima protiv oticanja, čime se otklanja mogućnost bilo kakve infekcije, ali i vrlo neugodne boli i otekline na licu.

Napredne tehnologije

Nakon kirurškog zahvata pacijent se podvrgava udisanju kisika i biomagnetnoj rezonanciji, koja u tijelu stvara harmoniju i usklađenost svih funkcija vraćajući mu ravnotežu i zdravlje. Tom naprednom tehnologijom smanjuju se sve vibracije koje nas opterećuju i uklanjaju toksini, čime se pojačava imunost i pokreće mehanizam samoizlječenja.

Kao jedna od prvih stomatoloških klinika u Hrvatskoj koja je uvela primjenu ozonoterapije u stomatološkoj praksi, klinika Ortoimplant Dental SPA opremljena je vrhunskim uređajima poput BOZONA. Njegova je osnovna zadaća opskrba stanica kisikom, što omogućuje čak do osam puta brže zacjeljivanje postoperativnih rana. Uz takav jedinstveni pristup koncepta Dental SPA koncepta nema boli ni otekline, nelagoda je svedena na minimum, a pacijenti se brzo oporavljaju i u rekordnom roku vraćaju svojim obvezama.

Ortoimplant Dental Spa

Zakoračite u Ortoimplant Dental SPA i darujte si novi osmijeh jer Ortoimplant Dental SPA jedini nudi stomatološke rekonstrukcijsko-rehabilitacijske usluge poduprte medical SPA terapijama, ozonoterapijama, NiTe 50G magnetoterapijama, limfnim drenažama i masažama žvačne muskulature glave i vrata.

Sve to na jednom mjestu, pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša, DDS, prvoga hrvatskoga stomatologa počasno primljenog u najstarije svjetsko stomatološko udruženje International College of Dentistry zbog doprinosa struci u regiji.

bottom of page