Dr. Zdenko Trampuš, DDS

Pokažite svijetu savršen osmijeh zahvaljujući All-on-4 – metodi ugradnje četiriju implantata u svaku čeljust, koji nose digitalno dizajniran zubni niz.

Priča o jedinstvenoj klinici Ortoimplant Dental SPA nikad ne bi bila ispričana da je nije osmislio i u djelo proveo dr. Zdenko Trampuš, DDS. Taj stomatološki vizionar i doajen implantologije u Hrvatskoj je poznat po neprestanoj potrazi te predstavljanju i uvođenju najsuvremenijih stomatoloških tehnologija i metoda u stomatološku praksu.

 

U hrvatsku kliničku stomatologiju donosi najnapredniju metodu rješavanja bezubosti Zygoma All-on-4. O vrhunskoj vještini i stručnosti svjedoči više od 300 implantoloških zahvata na godinu te više od 200 All-on-4 i Zygoma All-on-4 kirurških koncepata u rješavanju bezubosti.


Dr. Zdenko Trampuš prvi je u svijetu 2008. godine, zajedno sa svjetski poznatim paodontologom dr. Sashom Jovanovicem s UCLA-a, primijenio biomorfogene proteine (BMP2) kod pacijenta u svrhu okomitog i vodoravnog rasta kosti kao buduće podloge za ugradnju implantata. Njegov je vizionarski rad nagrađen kad je kao prvi hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International Collegue of Dentristry).

bigstock-Horsetail-Healing-Herbs-Bottl-2

Dr. Zdenko Trampuš, DDS, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na UCLA-u (University of California Los Angeles, SAD) 2008. godine.

Godine 1993. otvorio je privatnu stomatološku ordinaciju, a 2006. i kliniku Ortoimplant. Godine 2003. osniva tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije.

Neprestano usavršavajući svoje kliničke vještine, dr. Trampuš završava implantološki koncept All-on-4 u Kliničkom centru Malo u Lisabonu (Portugal), master estetske rehabilitacije na ACE Institutu u Italiji i master na Akademiji za piezokirurgiju u Italiji. Time u hrvatsku kliničku stomatologiju donosi i najnapredniju metodu rješavanja bezubosti Zygoma All-on-4. O vrhunskoj vještini i stručnosti svjedoči više od 300 implantoloških zahvata na godinu te više od 200 kirurških koncepata All-on-4 i Zygoma All-on-4 u rješavanju bezubosti.

Godine 2008. dr. Zdenko Trampuš, zajedno sa svjetski poznatim parodontologom dr. Sashom Jovanovicem s UCLA-a, prvi je u svijetu primijenio biomorfogene proteine (BMP2) kod pacijenta u svrhu okomitog i vodoravnog rasta kosti kao buduće podloge za ugradnju implantata. Njegov je vizionarski rad nagrađen kad je kao prvi hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International College of Dentistry).

Uz ICD dr. Trampuš član je nekoliko strukovnih udruženja, što uključuje Američko implantološko udruženje, Europsku akademiju za piezokirurgiju, Međunarodni kongres oralnih implantologa, Društvo za funkcionalnu dijagnostiku i terapiju (GFDT), Hrvatsko društvo za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata te Hrvatski liječnički zbor.

Rezervirajte termin

© 2020 Ortoimplant Dental SPA. Sva prava pridržana.

Kontakt:

+385 1 3703 498
+385 99 4803 700
info@ortoimplant.hr
Ilica 283, 10000 Zagreb
Hrvatska

  • Facebook
LinkedIn-logo-500x500.jpg

​Radno vrijeme:

Pon: 9:00-17:00
Uto: 9:00-17:00
Sri: 9:00-17:00
Čet: 9:00-17:00
Pet: 9:00-17:00