Naš tim

Ortoimplant Dental SPA tim čine iskusni stručnjaci koji se neprestano usavršavaju te prate najbolje svjetske prakse i trendove u svim granama dentalne medicine.

Profesionalna i motivirana ekipa Ortoimplant Dental SPA centra pacijentima pruža najbolju moguću uslugu.

Dr_Stojic.jpg

Sofija Stojić,

Dr. med. dent.

Dr_Haramina.jpg

Dubravko Haramina,

Dr. med. dent.

Dr_Mrsic.jpg

Prim. Dr. med.

Viviana Mršić

Dr_Piljagic.jpg

Miroslav Piljagić,

Dr. med. dent.

Dr_Trampus.jpg

Dr. Zdenko Trampuš,

DDS

Dr. Zdenko Trampuš, DDS 

Dubravko Haramina,

Dr. med. dent.

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na UCLA-u (University of California Los Angeles, SAD) 2008. godine.

​Godine 1993. otvorio je privatnu stomatološku ordinaciju, a 2006. i kliniku Ortoimplant. Godine 2003. osniva tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije.

​Neprestano usavršavajući svoje kliničke vještine, dr. Trampuš završava implantološki koncept All-on-4 u Kliničkom centru Malo u Lisabonu (Portugal), master estetske rehabilitacije na ACE Institutu u Italiji i master na Akademiji za piezokirurgiju u Italiji. Time u hrvatsku kliničku stomatologiju donosi i najnapredniju metodu rješavanja bezubosti Zygoma All-on-4. O vrhunskoj vještini i stručnosti svjedoči više od 300 implantoloških zahvata na godinu te više od 200 kirurških koncepata All-on-4 i Zygoma All-on-4 u rješavanju bezubosti.

​Dr. Zdenko Trampuš prvi je u svijetu 2008. godine, zajedno sa svjetski poznatim parodontologom dr. Sashom Jovanovicem s UCLA-a, primijenio biomorfogene proteine (BMP2) kod pacijenta u svrhu okomitog i vodoravnog rasta kosti kao buduće podloge za ugradnju implantata. Njegov je vizionarski rad nagrađen kad je kao prvi hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International College of Dentistry).

Uz ICD dr. Trampuš je član nekoliko strukovnih udruženja, što uključuje Američko implantološko udruženje, Europsku akademiju za piezokirurgiju, Međunarodni kongres oralnih implantologa, Društvo za funkcionalnu dijagnostiku i terapiju (GFDT), Hrvatsko društvo za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata te Hrvatski liječnički zbor.

Miroslav Piljagić, dr.med.dent.

Rođen  je 1983. u Banjoj Luci, a nakon završene osnovne i srednje škole u rodnom gradu 2009. upisuje i Medicinski fakultet, Odsjek stomatologije. Od početka studija zanima ga isključivo oralna kirurgija te nastavlja tim putem i 2015. završava specijalizaciju iz oralne kirurgije.


Nakon završene nostrifikacije svojih diploma u Republici Hrvatskoj u siječnju 2016. godine priključuje se timu Ortoimplanta Dental SPA. Velika mu je strast i dalje oralna kirurgija te se i dalje usavršava na tom polju uz razne tečajeve u zemlji i inozemstvu kao i putem on-line edukacija.


Educirao se iz područja oralne kirurgije i implantologije kod priznatih svjetskih stručnjaka, a među najvažnijima ističe koncept Fast and fix All-On-4 i All-On-6 kod dr. Georga Bayera 2015. godine. Soft tissue surgery hands-on training kod dr. Radoslawa Jadacha 2019. te Two day human cadaver hands-on course for soft and hard tissue augumentation kod dr. Stavrosa Pelekanosa i prof. dr. Petera Windischa.

Prim.dr.med. Viviana Mršić

Prim. dr. med. Viviana Mršić, specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja te subspecijalistica intenzivne medicine, rođena je u Petrinji 1953. godine. Nakon završene gimnazije u Bosanskom Novom upisuje Medicinski fakultet sveučilišta u Zagrebu koji završava 1978. godine. Specijalizaciju iz anesteziologije i reanimatologije i intenzivnog liječenja završava 1987., a specijalisticom intenzivne medicine postaje 2012. godine, kada je i stekla titulu primarijusa. Osim članstva u Hrvatskoj liječničkoj komori i Hrvatskom liječničkom zboru članica je Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju i Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju. Predaje na više poslijediplomskih tečajeva prve kategorije iz laparoskopske kolecistektomije i anestezije u laparoskopskoj kirurgiji.

                     

Od završenih poslijediplomskih stručnih usavršavanja izdvaja: Tečaj I. kategorije trajnog usavršavanja liječnika: Intenzivna medicina (7. 10. 1996. – 30. 12. 1997.); Tečaj dodatnog usavršavanja: Sepsa multiorgansko zatajenje (1998.); Tečaj I. kategorije: Mehanička respiracijska potpora (2002.); Tečaj I. kategorije: Mehanička ventilacijska potpora (2003.); Prvi tečaj za transplantacijske koordinatore (2003.); Ultrazvuk u primarnoj, hitnoj i intenzivnoj medicini, USCMC-BL1, HLZ, Internističko društvo KBC-a Zagreb WINFOCUS (2009.); Tečaj prve kategorije: Regionalna anestezija i analgezija, ultrazvuk u kliničkoj primjeni (2010.); Poslijediplomski tečaj trajnog med. usavršavanja: Anestezija u dnevnoj kirurgiji (2010.); Tečaj I. kategorije med. usavršavanja: Fiberoptička bronhoskopija u jedinici intenzivnog liječenja (2017.) te Tečaj I. kategorije trajnog med. usavršavanja: Škola hitne medicine (2015.).

 

Dr. Mršić objavila je mnogobrojne stručne i znanstvene radove, a od 2019. surađuje s timom klinike Ortoimplant Dental SPA kod izvođenja kompliciranijih zahvata tijekom kojih je potrebna sedacija.

Dubravko Haramina, dr.med.dent.

Rođen je 1984. godine u Zagrebu, a nakon završene gimnazije diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine. Od lipnja 2012. godine pridružuje se timu dr. Trampuša u klinici Ortoimplant Dental SPA gdje je zadužen za funkcionalno-estetske restauracije oralne šupljine.

Stručno se usavršava iz područja fiksne protetike i aktivno sudjeluje na tečajevima trajne edukacije za stomatologe u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine.

Godine 2013. završava Master's Program u Pesaru (Italija) u organizaciji dr. Maura Fradeanija s ACE instituta – u programu pohađa tri modula i savladava tehnike kompleksnih funkcionalno-estetskih oralnih rehabilitacija s posebnim naglaskom na „E-max“ potpunim keramičkim radovima.

Godine 2016. pohađa Hands on Course u Istambulu (Turska), u organizaciji dr. Galipa Gurela, doajena estetske i restaurativne dentalne medicine svjetskoga glasa. U programu teoretski i praktično savladava tehnike planiranja i izrade ljuskica (veneer) i potpuno keramičkih krunica.

Dr. Dubravko Haramina ističe kako je njegovo najveće profesionalno i ljudsko zadovoljstvo zdrav i zadovoljan pacijentov osmijeh koji je sam kreirao.

Sofija Stojić, dr.med.dent.

Dr. Stojić rođena je u Zagrebu, a nakon završene Klasične gimnazije ostvaruje svoju veliku želju i upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem je apsolvirala 2016. godine s visokim prosjekom (težinski prosjek ocjena u svih šest godina studija iznosio je 4,5). Vrijedna dr. Stojić na zadnjoj godini studija dobiva Rektorovu nagradu za Projekt za promociju oralnog zdravlja slijepih i slabovidnih osoba, a članica je tima dr. Trampuša još od studentskih dana. Danas je iznimno zainteresirana za restaurativnu i dječju stomatologiju, endodonciju te lakše ortodontske slučajeve.

Stručno se usavršava na mnogobrojnim kongresima i edukacijama kao što su: Master Aligners Congress, 2017. u Pragu (Češka); Kako postići estetiku i funkciju novim adhezivnim materijalima, 2017. u Zagrebu; Endo-resto maraton, 2018. u Zagrebu i Postupci brušenja zubi za estetske nadomjestke, 2020. u Zagrebu.

Pacijente uvijek dočekuje s osmijehom te vrlo rado odgovora na sva pitanja povezana s planom terapije i oralnim zdravljem, a najviše voli kad se zahvaljujući njoj pacijenti osjećaju ugodno te zaborave na strah od stomatologa.

Nazovite nas

+385 1 3703 498

+385 99 480 3700

Adresa

Ortoimplant Dental SPA

Ilica 283, Zagreb

Hrvatska

Radno vrijeme

Pon - pet

09:00 - 17:00