ISKUSTVA

PACIJENATA

01/

Poštovanje,

evo pri povratku u London samo da se zahvalim punog srca za sve šta mi je Vaš tim uradio tokom mog boravka u Zagrebu. Naime jako sam zadovoljna sa njihovom profesionalnošću, ljubaznošću, a pogotovo krajnjim rezultatom. Rado ću doći opet a isto tako ću Vas, bez usprezanja, i s puno pozitive preporučiti ne samo prijateljima u Hrvatskoj nego i u Engleskoj.

 

Srdačan pozdrav svima i do skorog viđenja
Tanja

02/

Sama pomisao na laser, na rezanje i onda još sve to bez anestezije me užasavala. Nisam bio sretan niti najmanje kada mi je dr. Trampuš objasnio da nam je takav zahvat nužan za nastavak daljnje terapije. No ipak sam tražio anesteziju čisto radi svoje mirnoće i sigurnosti.
Sve je stvarno prošlo bez problema, ali fantastična je bila činjenica kad sam se pogledao drugi dan u ogledalo i zapravo nisam imao što vidjeti, meso niti je bilo upaljeno, niti je boljelo, apsolutno nikakva posljedica. Treći dan sam već i zaboravio da sam i bio na tzv. Rezanju zubnog mesa. Stvarno fantastično i nevjerojatno.

 

Tomislav 32

03/

Jedinstveno iskustvo u novoj stomatološkoj poliklinici Ortoimplant Dental Spa bilo je izvanredno gdje me se dojmila najviše opuštena atmosfera i ugodan ambijent sa profesionalnim pristupom od samog početka mog dolaska, a takav je i ostao.
Ispočetka me mučilo zašto toliko slikanja, otisaka... svega, da bi na kraju i sama shvatila zašto. Isplati se zaista i pomučiti, jer ja zaista ne volim odlaske zubaru, a rezultat koji ja sad nosim u ustima je više nego izvanredan. Nemam što drugo za reći osim pohvale cijelom timu.

 

S.B. (42)

  • Ortoimplant Facebook
  • Ortoimplant Instagram