top of page
dental-spa.jpg

Dental SPA iskustva

Pokažite svijetu savršen osmijeh zahvaljujući All-on-4 – metodi ugradnje četiriju implantata u svaku čeljust, koji nose digitalno dizajniran zubni niz.

Možete li zamisliti da svaki posjet stomatologu istodobno bude relaksirajuće spa-iskustvo?

 

Više ne morate zamišljati – jednostavno posjetite kliniku Ortoimplant Dental SPA.

Posjet stomatologu napokon postaje savršeno ugodno i bezbolno iskustvo. U opuštenoj atmosferi na jednome mjestu dobit ćete najkvalitetniju stomatološku uslugu u Hrvatskoj, ali i Dental SPA tretmane koji uključuju terapijske limfne drenaže, masaže, aromaterapiju, terapiju kisikom i biomagnetnom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili njegovati nakon njega – sve za prekrasan osmijeh u rekordnom roku.

Sve stomatološke usluge na jednome mjestu

Osim inovativnih stomatoloških metoda All-on-4 i Zygoma All-on-4, klinika Ortoimplant Dental SPA jedinstvena je i po tome što vas na jednome mjestu očekuju sve stomatološke usluge i vrhunska tehnologija. Uz tim vrhunskih liječnika dostupno je sve – od estetskih zahvata, protetike, potpunih rekonstrukcija i funkcionalne terapije preko endodoncije te implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije. Pod istim krovom moguće je obaviti cjelokupnu RDG dijagnostiku, a tu se nalazi i zubotehnički laboratorij.

Uživajte u spa-tretmanima

Zahvaljujući DENTAL SPA konceptu, nema više razloga za izbjegavanje redovitih stomatoloških pregleda. Primjena vrhunskih spa-tretmana popularni je način otklanjanja stresa i uznemirenosti povezane s odlaskom stomatologu. Uz pomoć najmodernije tehnologije posjet stomatologu napokon postaje ugodno i bezbolno iskustvo upotpunjeno imunostimulacijskim masažama lica, glave i vrata, limfnim drenažama, terapijama lica kisikom te terapijom magnetnom biorezonancijom.

Sanjajte na zubarskom stolcu

Kao prva hrvatska klinika registrirana za anesteziologiju, otišli smo i korak dalje – od sada možete zaboraviti bol, odspavati na zubarskom stolcu i probuditi se s novim zubima. Iako se stomatološki zahvati uobičajeno izvode pod lokalnom anestezijom, određen broj pacijenata ipak odabire sedaciju. Sedacija je stanje smanjene svjesnosti koje se postiže davanjem određenih lijekova koji djeluju na središnji živčani sustav, potpuno pod kontrolom anesteziologa. Primjenjuje se pri opsežnijim stomatološkim zahvatima pri kojima pacijent treba biti miran ili u pacijenata koji pokazuju izrazit strah od stomatoloških zahvata.

ZUU-BAR i Bodyforming Institut

Centar oblikovanja tijela vratit će vas brzinom svjetlosti u najbolju životnu formu.

Vraćamo hormone u ravnotežu.

Naše znanje – vaša posvećenost i uspjeh je zajamčen!

bottom of page