OZONOTERAPIJA

Ozonoterapija ili terapija ozonom, visokoaktivnim oblikom čistog kisika, prirodna je terapija koja se sve češće primjenjuje u medicini i stomatologiji za regeneraciju oštećenih tkiva i ubrzanje njihova cijeljenja. Budući da svako oštećeno tkivo pokazuje slabu zasićenost kisikom, nakon aplikacije ozona stanice asimiliraju kisik, element od vitalne važnosti za njihovu obnovu, i vraćaju se u primarno stanje zdravlja i ravnoteže. Terapija ozonom uklanja toksine iz organizma, smanjuje upalu, regulira pH-tkiva i aktivira cirkulaciju u oštećenom području – odnosno omogućuje tijelu da iscijeli samo sebe.

bigstock-Horsetail-Healing-Herbs-Bottl-2

Osim što je učinkovita, riječ je i o potpuno bezbolnoj i sigurnoj terapiji za pacijente koji se nakon stomatološkog zahvata što prije žele vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima – bez neugode i uz potpunu odsutnost boli, a Ortoimplant Dental SPA može se pohvaliti da tu uslugu svojim pacijentima pruža već punih sedam godina. 

„Kao jedna od prvih stomatoloških klinika u Hrvatskoj koja je uvela primjenu ozona u stomatološku terapiju, svakodnevno svjedočimo bržem, prema nekim procjenama čak do osam puta bržem oporavku pacijenata, odsutnosti boli, ali i izostanku infekcija. Osim kod endodoncije i implantologije, ozonom djelujemo i na herpes, afte i mikoze sluznice, a omogućuje nam da se njime stanice izravno nahrane kisikom, čak i one koje se nalaze na dubini od desetak centimetara u tkivu do kojih je moguće doprijeti velikim sondama“, rekao je dr. Zdenko Trampuš, DDS, tvorac koncepta Ortoimplant Dental SPA.

Kako djeluje ozonoterapija?

Što je medicinski ozon?

Primjena ozonoterapije u stomatologiji

Biološka aktivnost ozona

Kod kojih stanja ozonoterapija nije preporučena?

Rezervirajte termin

© 2020 Ortoimplant Dental SPA. Sva prava pridržana.

Kontakt:

+385 1 3703 498
+385 99 4803 700
info@ortoimplant.hr
Ilica 283, 10000 Zagreb
Hrvatska

  • Facebook
LinkedIn-logo-500x500.jpg

​Radno vrijeme:

Pon: 9:00-17:00
Uto: 9:00-17:00
Sri: 9:00-17:00
Čet: 9:00-17:00
Pet: 9:00-17:00