Pacijenti o nama

Moji osjećaji, koje sam doživljavao od prvog posjeta klinici Ortoimplant Dental Spa na zagrebačkoj Ilici, bili su prepuni pozitivne energije i stečenog samopouzdanja, kojeg sam osjetio od prvog kontakta nadalje. Ta nenadmašiva energija prenosi se s doktora Zdenka Trampuša preko cijele njegove ekipe na svakog gosta kako bi pronašao put do rješavanja problema sa zubima, koji mogu biti veoma veliki. Kod mene je to bilo tako, jer je bilo krajnje vrijeme da se za situaciju netko pobrine na najstručniji mogući način, što im je u potpunosti uspjelo. Kako operacija sama, tako je i oporavak od nje, za samo nekoliko sati, prošao bez ikakvih bolova i bez komplikacija bilo kakve vrste nakon zahvata. Veoma ugodan boravak u apartmanu iznad klinike poslije zahvata i jutarnja kontrola doktora Trampuša, bili su samo 'trešnjica na kupu ugođaja'. Dva kompleta implantanata All-on-4 metodom odmah su mi pristajali kao da su moji, tako da nemam nikakvih poteškoća u novozatečenom stanju. S još većim žarom ću pjevati i uživati u vođenju TV emisija. Novo pouzdanje donijela mi je i garancija sa doživotnim monitoringom nakon obavljenog zahvata. I najvećim skepticima preporučio bih kliniku Ortoimplant Dental SPA, a ekipi doktora Zdenka Trampuša želim puno zadovoljnih korisnika istih usluga u klinici.

Boris Kopitar, Ihan, Slovenija

Več na prvom pregledu oduševila sam se opremljenočću i osobljem klinike. Za svaku pohvalu je to sto se sve može obaviti na jednom mjestu. Detaljno mi je objasnjen plan terapije i napokon da se kod stomatologa osjećam ugodno.

Anica Karamatić, Zagreb, Hrvatska

U Ortoimplant Denatal SPA klinici sam se jako ugodno osjećao.Usluga, počevši od Dr.Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska.Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA jer sam dobio konačno riješenje svog problema sa zygoma implantatima.

Gerhard Toth, Wiener Neustadt, Austrija

Jedna od najboljih odluka u zivotu je sto sam brigu o svojim zubima povjerio dr Trampusu. Najvise me se dojmila ljubaznost i spremnost cijelog tima da mi vrate davno izgubljene zube i samopouzdanje. Sada ponovno ponosno pokazujem svoj novi osmijeh.

Zlatko Holetić, Zagreb, Hrvatska

Zahvaljujuci strucnosti i vjestinama dr Zdenka Trampusa i njegovog tima rijeseni su moji dugogodisnji problemi sa zubima. Zivot mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konacno uzivam u hrani. Zahvalan sam prijatelju sto mi je preporucio Ortoimplant i dr Trampusa.

Zoran Stojić, Zagreb, Hrvatska

 
 

Čim sam kročila u kliniku Ortoimplant Dental SPA dočekali su me svi prisno i nasmijano. Doktor Zdenko Trampuš me dočekao pristojno i uvjerio da će moje iskustvo ovdje biti ništa osim ugodno. Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!

Anet Dan, Petah Tikva, Izrael

Rezervirajte termin

© 2020 Ortoimplant Dental SPA. Sva prava pridržana.

Kontakt:

+385 1 3703 498
+385 99 4803 700
info@ortoimplant.hr
Ilica 283, 10000 Zagreb
Hrvatska

  • Facebook
LinkedIn-logo-500x500.jpg

​Radno vrijeme:

Pon: 9:00-17:00
Uto: 9:00-17:00
Sri: 9:00-17:00
Čet: 9:00-17:00
Pet: 9:00-17:00