top of page
visit.jpg

Prvi pregled i dijagnostika

Vaša udobnost i zdravlje vaših zubi naš je prioritet.

 

U Ortoimplant Dental SPA stomatološkoj klinici pobrinut ćemo se pružiti vam ne samo ugodno iskustvo prilikom vašeg prvog posjeta nego vam na temelju dijagnostičke obrade, koja obuhvaća funkcionalno-dijagnostički pregled te ortodontsku dijagnostiku, predložiti odgovarajuću terapiju i potrebne zahvate koji će riješiti vaš problem dugoročno i poboljšati vam kvalitetu života.

Kontaktirajte nas

PORUKA JE POSLANA

Prilikom dolaska na prethodno dogovoreni termin najprije će vam se snimiti ortopantomogram – slika cijele čeljusti kako biste se konzultirali oko dijagnostičke obrade. Slijedi funkcionalno-dijagnostički pregled i/ili specijalistički ortodontski pregled, ovisno o postojećem stanju i problemu.

Na funkcionalno-dijagnostičkom pregledu uzet će vam se otisci gornje i donje čeljusti, prijenosi obraznim lukom te centrički zagriz, a zatim će se napraviti intraoralne i ekstraoralne fotografije.

Na specijalističkom ortodontskom pregledu uzet će vam se otisci gornje i donje čeljusti, zagriz, napravit će vam se intraoralne i ekstraoralne fotografije i obaviti testiranje zgloba i žvačne muskulature. 

Nakon dijagnostike naš stručni tim liječnika pristupit će analizi gotovih modela i fotografija i predložiti vam odgovarajuću terapiju.

bottom of page