DENTAL SPA – jedinstveni
koncept stomatološke usluge
u Hrvatskoj!
Zašto odabrati Dental Spa?
Od samih početaka klijentima želimo pružiti više i zato od sada samo kod nas možete uživati u Dental Spa jedinstvenom konceptu stomatološke usluge orijentiranog na pacijenta. Dental Spa koncept predstavlja popularan način eliminacije stresa i uznemirenosti povezane s odlaskom stomatologu, a dizajniran je kako bi Vam ugodio i odstranio svaki razlog za izbjegavanje redovite stomatološke kontrole. U tom smislu mi smo Vam na usluzi već od samog prvog posjeta. Pružit ćemo Vam najbolju stomatološku uslugu na jednom mjestu u opuštenoj atmosferi. Stoga ćete kod nas za istu cijenu dobiti dodatni paket Dental Spa usluga koje uključuju terapijske masaže i tretmane kisikom te ostale medicinski orijentirane zahvate koji podižu Vaš imunitet i relaksiraju Vas, a sve u cilju kako bi Vas što bolje pripremili za daljnji stomatološki zahvat i kako biste se nakon istog osjećali bolje te što prije se vratili svojim svakodnevnim obavezama.
 
 
Zašto masaža i aromaterapija kod stomatologa?
- Masaža smanjuje stres i uznemirenost - Masaža smanjuje ubrzano kucanje srca - Masaža pomaže otkloniti bol u mišićima i stvara osjećaj ugode - Aromaterapija stimulira imunološku reakciju - Aromaterapija odstranjuje miris stomatološke ordinacije Blaga i opuštajuća masaža prvenstveno će pružiti našim pacijentima pozitivan psihološki efekt jer pomaže kao protuteža učincima stresa. Ona poboljšava i cirkulaciju, povećava razinu endorfina, koji stimulira naš imunološki sustavi i reakciju na ugodu. Posebice tu treba naglasiti dvije vrste masaža – refleksoterapiju koja potpomaže da se otklone napetosti u gornjem dijelu tijela i da se facijalni mišići opuste. S druge strane tu je ručna limfna drenaža koja će svim našim pacijentima omogućiti da se nakon kompliciranijih zahvata što brže vrate u normalu kako bi mogli nastaviti sa svakodnevnim obavezama. Istovremeno ,istraživanja o aromaterapiji pokazuju da ona pojačava imunološku reakciju organizma, te pomaže istinskom osjećaju opuštanja prije nego stres postane kroničan i štetan za naše zdravlje. 
 
 
Dental Spa – tretiranje zubi oslobođeno stresa
Naš novi koncept Ortoimplant Dental Spa i dalje će biti stomatološka klinika, s jedinom razlikom što će imati za cilj da naše pacijente oslobodi stresa i straha, te da učini njihove posjete ugodnijima i omogući im što brži oporavak i vraćanje svakodnevnim obavezma. Naš Dental Spa će osim stomatološke usluge pružiti i niz drugih nadopunjavajućih usluga Spa i beauty usluga – i to sve na jednom mjestu. 
 
 
Riješite se fobije od stomatologa
kroz jedinstveni dental spa koncept u Hrvatskoj
Službena medicinska definicija straha od zubara tzv. dentofobija, iralcionalni je strah ili averzija odlaska stomatologu. Strah od ležanja u polegnutoj zubarskoj stolici dok vam tuđe ruke stavljaju strane predmete u usta zapravo je vrlo razumna fobija. Održavanje zdravog i dugotrajnog lijepog osmjeha zahtijeva pregled i profesionalno čišćenje svakih šest mjeseci, ali za neke veći sama pomisao na takav postupak je zastrašujuća. 

Zato, sljedeći put kad se sjetite da morate kod stomatologa kako biste redovito održavali zdravlje i higijenu svojih zubi, poželite opuštene trenutke u Dental Spa centru. Naš novi koncept pružit će Vam pomoć u stvaranju istinskog osjećaja opuštanja prije samog stomatološkog tretmana, tako da ćete zaboraviti zašto ste u stvari došli i željno ćete iščekivati svoj slijedeći posjet.
  • Ortoimplant Facebook
  • Ortoimplant Instagram