Dr. ZDENKO TRAMPUŠ, DDS
dr. trampus certificates

Dr. Zdenko Trampuš, DDS, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dodatnu izobrazbu i znanje iz područja implantologije usavršio na UCLA-i (University of California Los Angeles, SAD) 2008. godine.


Godine 1993. otvorio je svoju privatnu stomatološku ordinaciju, a 2006. godine i zdravstvenu ustanovu Ortoimplant (5 ordinacija, zubotehnički laboratorij, 19 zaposlenih). 2003. godine osniva i tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije. Član je Američkog implantološkog udruženja (The Implant Prosthodontic Section of ICOI), suosnivač i stalni član Europske akademije za piezokirurgiju, član Međunarodnog kongresa oralnih implantologa te suosnivač i stalni član GFDT-a (Društva za funkcijsku dijagnostiku i terapiju). Stalni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i član Hrvatskog liječničkog zbora.


2008. godine je, u timu sa svjetski poznatim parodontologom dr. Sashom Jovanovicem s UCLA-a,  prvi na svijetu primijenio biomorfogene proteine (BMP2) kod pacijenta u svrhu vertikalnog i horizontalnog rasta kosti kao buduće podloge za ugradnju implantata.

Usavršavajući permanentno svoje kliničke vještine završava ALL ON 4 implantološki koncept u Malo kliničkom centru u Lisabonu (Portugal), Master estetske rehabilitacije na ACE Institutu u Italiji te Master na Akademiji za piezokirurgiju u Italiji. Dr.med.dent. Zdenko Trampuš prvi je hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International Collegue of Dentristry). Dr. Zdenko Trampuš, DDS u hrvatsku kliničku stomatologiju
donosi i najnapredniju metodu rješavanja bezubosti Zygoma-All-on-4 koja se temelji na ugradnji implantata i onim osobama kod kojih je, u gornjoj čeljusti, došlo do potpunog nestanka kosti.
Dr. Zdenko Trampuš, DDS je apsolutni autoritet iz područja implantologije, što dokazuje kroz preko 300 implantoloških zahvata godišnje te preko 200 All-on-four i Zygoma All-on-4 kirurških koncepata u rješavanju bezubosti.

Dr. med. dent. Zdenko Trampuš, autor je novog pogleda na stomatologiju, integriranog koncepta liječenja Ortoimplant Dental Spa, jedinstven u Hrvatskoj.

Kao stomatološki vizionar, u stalnoj je potrazi za inovativnim terapijama kako bi se pacijentima osigurala kvalitetnija i bezbolnija usluga i "ono nešto više". Rukovodeći se takvom vizijom, razvio je Ortoimplant Dental Spa - jedinstven koncept stomatološke usluge koji, kroz udobnost, relaksaciju i postoperativne terapije, osigurava što brži oporavak, zacjeljivanje i povratak pacijenta svakodnevnim aktivnostima.
  • Ortoimplant Facebook
  • Ortoimplant Instagram