top of page
zuubar.jpg

ZUU-BAR

Kao dio integriranog Dental SPA koncepta ZUU BAR je prvi dentalni spa-bar u Hrvatskoj u kojem vaš osmijeh uistinu vrijedi više.

 

Ugodna atmosfera, izvrsna ponuda, skladne boje interijera i vrhunski dizajn nisu jedino zbog čega će ZUU-BAR postati vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu, poslovni sastanak ili večernji izlazak.

U ZUU-BARU pozdravit će vas i ispratiti s osmijehom, ali i pobrinuti se za vaš prekrasan osmijeh. Dočekat će vas s izvrsnim smoothiejima (od kojih svakako kušajte onaj od jabuke i oraha), napravit će vam savršen espresso i capuccino. Ponudit će vas mekanim kiflicama i zdravom tortom od sira koja će vam se jednostavno otopiti u ustima. Sve je to ovdje kako bi se pacijentima klinike Ortoimplant Dental SPA i njihovoj pratnji osigurao što ugodniji prostor za oporavak, a svim ostalim gostima mjesto koje će rado posjećivati – od ranoga jutra pa sve do večeri.

Brži oporavak nakon zahvata

Budući da probava započinje već u ustima, iznimno je važno s kakvom hranom i kojim napitcima započinjemo dan te što konzumiramo tijekom dana. Posebno se to odnosi na konzumaciju hrane nakon opsežnih stomatoloških zahvata kao što su metoda All-on-4 i Zygoma All-on-4. Iako su ti zahvati idealni za ozubljivanje bezube čeljusti, nakon ugradnje implantata treba se pridržavati određenih pravila o prehrani kako se proces srastanja titanskog umetka s kosti ne bi kompromitirao.

bottom of page