ZYGOMA ALL-ON-4

Pokažite svijetu savršen osmijeh zahvaljujući All-on-4 – metodi ugradnje četiriju implantata u svaku čeljust, koji nose digitalno dizajniran zubni niz.

Ako su vam rekli da zbog nedostatka kosti u gornjoj čeljusti niste dobar kandidat za ugradnju implantata te da je vaša jedina opcija neugodna proteza ili nadogradnja kosti (sinus lift) – trebate znati da zahvaljujući metodi Zygoma All-on-4 više nema osobe kojoj se implantati ne mogu ugraditi!

Nedostatak kosti u gornjoj čeljusti više nije prepreka ugradnji implantata i ozubljavanju potpuno bezube čeljusti

Unatoč tome što je ugradnja implantata nenadmašan stomatološki postupak rješavanja bezubosti, najveća prepreka ugradnji implantata dosad je bio nedostatak kosti u koju se implantat ugrađuje. Zbog dugotrajnog nedostatka korijena na mjestu na kojem nedostaje zub dolazi do gubitka kosti, što se do sada rješavalo postupkom nadogradnje kosti – dugotrajnim i ponekad neugodnim procesom.

Revolucionarna metoda

Zahvaljujući tehnologiji Zygoma All-on-4, od sada više nema pacijenta koji nakon samo jednog posjeta klinici ne bi mogao izaći iz nje s prekrasnim osmijehom na licu. Ta najnaprednija, a znanstvenim istraživanjima potvrđeno – stopostotno uspješna metoda omogućuje rješavanje bezubosti u slučajevima u kojima je došlo do potpune resorpcije kosti gornje čeljusti.

Implantati Zygoma ili zigomatični implantati revolucionarna su nova vrsta implantata koji se ugrađuju u gornju čeljust promjera 4,2 milimetra i dužine od 3,5 do 5,75 centimetara. Metodu je razvio Per Ingvar Brånemark, švedski profesor i znanstvenik koji je velik dio svojega znanstvenog rada posvetio metodi osteointegracije – srastanja implantata s kosti. Implantati se mogu ugraditi svima.

Mogu se ugraditi svima

Ti revolucionarni dentalni implantati sada otklanjaju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom jer implantati se ugrađuju izravno u jagodične kosti, gdje za njih ima dovoljno potpore. Time predstavljaju najbolju alternativu dugotrajnom procesu nadomještanja (augmentacije) kosti, koji je nekad bilo jedini spas za osobe s teškom resorpcijom čeljusne kosti gornje vilice. Osim toga, implantati se mogu ugraditi i navođenom računalnom ugradnjom, čime je uspješnost njihova postavljanja gotovo stopostotna.

Prvi pregled i dijagnostika u našoj klinici su besplatni
bigstock-Horsetail-Healing-Herbs-Bottl-2

SVE ŠTO VAS ZANIMA O METODI ZYGOMA ALL-ON-4

Jesam li pogodan kandidat za zubne implantate?

Koliko iskustva u implatologiji imaju liječnici Ortoimplant Dental Spa?

Zašto se u Ortoimplantu koriste zubni implantati Noris Medical?

Tko je idealan kandidat za operaciju Zygoma All-on-4?

Koliko traje oporavak nakon zahvata Zygoma All-on-4?

Mogu li zahvati na obje čeljusti biti u istom danu?

Koliko je zahvat Zygoma All-on-4 bolan?

Što razlikuje Zygoma All-on-4 od mobilne proteze?

Koliko će biti jaki moji novi zubi? Hoću li moći lakše jesti?

Rečeno mi je da imam veliki gubitak koštane mase i da neću moći nositi umjetne zube mjesecima. Koje je rješenje?

Što mogu jesti nakon operacije?

Jamstvo metode Zygoma All-on-4

Prednosti metode Zygoma All-on-4

Pošaljite upit

 

© 2020 Ortoimplant Dental SPA. Sva prava pridržana.

Kontakt:

+385 1 3703 498
+385 99 4803 700
info@ortoimplant.hr
Ilica 283, 10000 Zagreb
Hrvatska

  • Facebook
LinkedIn-logo-500x500.jpg

​Radno vrijeme:

Pon: 9:00-17:00
Uto: 9:00-17:00
Sri: 9:00-17:00
Čet: 9:00-17:00
Pet: 9:00-17:00