top of page
zygoma_all_on_4.jpg

All-on-4 Zygoma

Ako su vam rekli da zbog nedostatka kosti u gornjoj čeljusti niste dobar kandidat za ugradnju implantata te da je vaša jedina opcija neugodna proteza ili nadogradnja kosti (sinus lift) – trebate znati da zahvaljujući metodi Zygoma All-on-4 više nema osobe kojoj se implantati ne mogu ugraditi!

Kontaktirajte nas

PORUKA JE POSLANA

Koliko iskustva u implatologiji imaju liječnici Ortoimplant Dental Spa?

Dr. Trampuš sa svojim timom stručnjaka dentalne medicine posjeduje najnaprednije stupnjeve stručne naobrazbe i međunarodne certifikate, uz više desetljeća iskustva u implantologiji.

Jesam li pogodan kandidat za zubne implantate?

Bilo da je riječ o potpunoj bezubosti ili nedostatku samo jednoga zuba, implantologija je najbolje rješenje. Jedino uz implantate osjećat ćete se kao da imate svoje prirodne zube!

Tko je idealan kandidat za operaciju Zygoma All-on-4?

Riječju – svi. Prisutnost atrofije čeljusne kosti nije prepreka za izvođenje zahvata jer minimalna količina kosti dostatna je za koncept Zygoma All-on-4. Ako osoba nije imala tumor ili sustavne bolesti uz terapiju lijekovima (bisfosfonati), uvijek postoji mogućnost izvedbe zahvata Zygoma All-on-4.

Zašto se u Ortoimplantu koriste zubni implantati Noris Medical?

Noris Medical vodeći je proizvođač dentalnih implantata visoke kvalitete, pouzdan i siguran, pogotovo za osiguravanje „neposredne funkcije” (implantati i zubi u jednom danu).

Mogu li zahvati na obje čeljusti biti u istom danu?

Zahvaljujući dentalnom tretmanu all-in-one i svim tehnološkim prednostima, operacija na objema čeljustima jednostavno se može učiniti u jednom danu, s izvanrednim rezultatima. Ortoimplantov tim bit će s vama tijekom cijelog postupka te će osigurati da se osjećate udobno i ugodno, baš kao kod svoje kuće.

Koliko traje oporavak nakon zahvata Zygoma All-on-4?

Razdoblje oporavka varira, ali kod Zygome All-on-4 teče na sljedeći način: lijekovi protiv bolova potrebni su dva do tri dana; oteklina varira, ali vraća se u normalu u roku od tri do pet dana; pacijenti se mogu vratiti na posao dva do tri dana nakon operacije, a uobičajena tjelesna aktivnost može se nastaviti otprilike u isto vrijeme.

Što razlikuje Zygoma All-on-4 od mobilne proteze?

Mobilna proteza je protetsko pomagalo koje kontrolira pacijent te je vadi radi čišćenja i održavanja. Proteza se izrađuje od akrilatnih smola s konfekcijski izrađenim zubima, a spojena je pričvršćivačima (drukerima) na kojima su krunice. Pristupačna je i dokazana opcija Zygoma All-on-4, koja omogućuje nove zube na četiri implantata, uz izgled i funkciju vaših prirodnih zubi.

Koliko je zahvat Zygoma All-on-4 bolan?

Zbog specifičnog pristupa Dental SPA bol i neugoda u potpunosti su otklonjene. Postoperativna bol, tvrde pacijenti, neznatna je u odnosu na zubobolju, na primjer. Dovoljno je popiti tabletu koja vam najbolje pomaže za rješavanje glavobolje. Kirurško postavljanje implantata manje je agresivno od vađenja zuba. Postavljanje implantata obavlja se uz uporabu lokalne anestezije pa nema osjećaja boli, a za one uplašenije rješenje je sedacija.

Rečeno mi je da imam veliki gubitak koštane mase i da neću moći nositi umjetne zube mjesecima. Koje je rješenje?

Zbog dizajna i prirode implantata ugrađenih metodom Zygoma All-on-4 samo ćete u ekstremnim slučajevima morati nadograditi kost (augmentacija). Ako je došlo do znatnijega gubitka kosti gornje čeljusti, tu je Zygoma All-on-4, metoda koju preporučujemo kao zahvat za teže slučajeve.

Koliko će biti jaki moji novi zubi? Hoću li moći lakše jesti?

Moći ćete jesti bez bojazni da će vam zub ispasti ili da ćete ga izgubiti. Snaga zagriza s implantatima znatno je veća nego kod proteze. Novi most nosi implantate koji se čiste kao prirodni zubi, četkanjem i čišćenjem zubnim koncem – u ustima.

Jamstvo metode Zygoma All-on-4

DOŽIVOTNI POTPUNI MONITORING* by ORTOIMPLANT DENTAL SPA

 

PROFESIONALNO ODRŽAVANJE SVIH STRUKTURA IMPLANTOPROTETSKOG RADA.
 

Jedinstven oblik jamstva na europskom tržištu!

Nikad više nećeš imati dodatne troškove za svoje zube ako se o njima brinemo zajedno – to je doživotni potpuni monitoring.

 

Ortoimplant Dental SPA nudi jedinstvenu skrb za sve svoje All-On-4/All-On-6/Zygoma/Pterigoidi pacijente. 

 

Kako bi pacijent ostvario mogućnost da u suradnji s nama sretno i bezbrižno doživotno rabi svoje nove treće zube, vrlo je bitno pridržavanje datuma redovitih kontrolnih pregleda*, uklanjanje zubnih naslaga kao i redovito održavanje oralne higijene.

 

* Za dugovječnost implantoprotetskog rada potrebno je doći jednom u 12 mjeseci na redovitu kontrolu u Ortoimplant Dental SPA.

Prednosti metode Zygoma All-on-4

  1. Zahvat Zygoma All-on-4 pokazuje gotovo stopostotnu uspješnost – više nema potrebe za ugradnjom umjetne kosti ili sinus liftom.

  2. Uz zigomatične implantate kirurška trauma smanjena je na minimum, a vrijeme zacjeljivanja nakon operacije je brzo.

  3. Pacijenti se brzo vraćaju svakodnevnim aktivnostima.

  4. Pacijenti taj protokol iznimno dobro podnose, pogotovo zato što je ugradnja potpuno bezbolna i vrlo brza.

  5. Protokol se može provesti i u pacijenata koji boluju od dijabetesa, osteoporoze ili neke druge bolesti koja može biti kontraindicirana nadomještanju kosti.

  6. Pacijenti olakšano održavaju oralnu higijenu, koja je potpuno identična održavanju higijene prirodnih zuba.

  7. Vaši „treći“ zubi izgledaju savršeno prirodno!

bottom of page